Over fjellet etter poeng

Søndag møter Stabæk motstander Fana i Bergen, som er fjerde runde i 2. divisjon.

Annonse:

🖼️ #77 Elina Tapaeva

Fana fotball kjennes lett igjen på sine røde- og hvitstripet drakter og kvinnene har sin hjemmebane på Nesttun kunstgress. Fra Flesland er det et lett steinkast på 8,3 km og er du like miljøbevisst som Stabæk 2, så tar du bybanen fra flyplassen til kamparenaen!

Tar vi en titt på tabellen, må vi se aller nederst og der finner vi Fana kvinner på en foreløpig 10. plass. Etter tre runder ligger Bergens-laget med null poeng, etter å ha tapt alle sine kamper. Så langt har de spilt kampene Fana - Lyn: 2-3, Klepp - Fana: 6-0 og senest Start - Fana, også den kampen endte 6-0.

Fana kvinner fikk ny hovedtrener i februar i år, noe klubben omtalte på sine nettsider. Videre skriver klubben følgende om den nye treneren Eirik Haugen Tveit:

- Etter et år på det glade Sørlandet kom heldigvis treneren raskt tilbake til Fana IL Fotball og ble på ny en viktig bidragsyter i det kruttsterke trenermiljøet på Nesttun Idrettsplass.

- Kan bli en tøff kamp

 
Vi spurte trener Johannes Kvammen Kallevik om sesongens første langtur i seriespillet; hva møter Fana og hr Haugen Tveit oss med? Hvordan har oppkjøringen vært så langt denne uken?

- Vi tror Fana bort på søndag kan bli en tøff kamp, vi har derfor forberedt oss godt. Etter en litt roligere uke med noen dager fri fra skolen tror vi jentene er klare for årets første langtur.

Spørsmål som frister hver gang, er naturlig nok hva skal vi gjøre for å sikre med trepoenger hjem i bagasjen? ..og da i tillegg til å skulle score flere mål, enn Fana:

- Det viktigste for et godt resultat denne gangen er det samme som alltid, riktig innstilling og vilje blandet med en grei plan.

Stemning og temperaturen i troppen?

- Vi gleder oss mye til tur og håper å gi Fana en skikkelig kamp! Sees på Nesttun søndag kl 16:00, avslutter en smilende trener til stabakkvinner.no

Oppmøte eller oppdateringer

 
Om du ikke tilfeldigvis er i nærheten av Fanas hjemmebane på søndag, så er utvalget dessverre litt magert. Flere og flere klubber tilbyr stream i 2. divisjon via MyGame.no & TV 2 Play, men dessverre:

Daglig leder Mads Vik Tvedte hos Fana Fotball bekrefter fredag ettermiddag på sms at ingen av kampene Fana spiller i 2. divisjon kvinner på hjemmebanen Nesttun kunstgress blir streamet. Dette som et resultat av Bergen kommunes tidligere vedtak rundt streaming av aktiviteter med aktuelle løsning.

Gitt at Fiks oppdateres når ting skjer i kampen, vil vil prøve å holde dere (live) oppdatert via akademiets Instagram-konto: @stabak_jenteakademi - mao en god grunn til å følge oss, om du ikke allerede gjør det.

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©
Nanset: Seneste trepoenger på bortebane

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 10.05.2024
Skrevet av: Kristian Bjerke | Foto: Kristian Bjerke