Dobbelkamp på mandag!

MØTER AMAZON! Mandag møter først A-laget Åsane og så følger vi opp med 2. divisjon og møte med Amazon Grimstad på Nadderud.

Annonse:

🖼️ #80 Celia Lind Halvorsen

Trodde du var ferdig med festen på 17. mai kanskje? Nei da!

Vi byr på to matcher mandag 20. mai, dvs. 2. pinsedag, fri, det er meldt knallvær og en perfekt avslutning på fridagene!


Status på det blide Sørland!?

 
Sørlandsklubben har to seire og to tap, så langt i sesongen. Seriestarten ga 2-0 over Arendal og deretter 6-1 over Nanset.

Sørlands-derbyet mot Start endte med at Amazon Grimstad ble slått med resultatet 3-0 i slutten av april. Kampen ble spilt på hjemmebanen Levermyr, som sikkert ikke var noe særlig stas for Grimstad-væringene.

Etter å ha utdelt 4-0 bank til fotballnaboene Arendal i årets cup, måtte de notere seg poengtap mot Bryne i seriespillet. Bryne vant kampen 2-0 og tok med seg tre poeng hjem igjen til Rogaland.

Vi kan si at Amazon puster oss bokstavelig talt i nakken; de ligger på plassen bak Stabæk på tabellen. Vi innehar en kledelig 5. plass med syv poeng med fasit: to seire, en uavgjort og et tap. Plassen bak finner vi altså sørlendingene med seks poeng.

Siste offisielle møte med Amazon Grimstad var i når Stabæks A-lag hadde et år i 1. divisjon 2020. Sørlandsklubben har en lang historikk i kvinnefotballen og debuterte i Toppserien i 2006. Ikke ukjente Lene Mykjåland, nåværende medie- og kommunikasjonssjef for Toppfotball Kvinner; var med og spilte Amazon til et opprykk til Toppserien.

Foto: Kristian Bjerke 2020 ©
2020: Justine K. Kielland i møte med Amazon Grimstad

Sesongen 2006 ga laget en historisk 6. plass på Norges øverste nivå. I 2015-sesongen rykket laget ned i 1. divisjon. Klubben beskriver egen drift på følgende måte:

- AMAZON ANNO 2024: A-laget i andre divisjon har en stamme basert på unge regionale talenter som er tiltrukket av toppnivået Amazon Grimstad FK har klart å opprettholde over mange år.

Vi ser frem til å ta i mot sørlendingene på Nadderud stadion, og gå ikke glipp av dette spennende oppgjøret i 2. divisjon!

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 17.05.2024
Skrevet av: Kristian Bjerke | Foto: Kristian Bjerke