6-1 seier og videre i cupen!

NM J19: Onsdag ettermiddag ble det klart; Stabæk-jentene er videre i J19-cupen etter å ha slått Alta 6-1 i Finnmarkshallen.

Annonse:

Det hele ble spennende, selv om aldersbestemt cup ikke er prioritert av Norges Fotballforbund eller lokale media og derfor ikke streamet eller fulgt på andre måter.

Redaksjonen fulgte derfor spent med på kampen i Fiks, der den ble oppdatert. Loggen viste scoring av #17 Mathea Berg-Solemdal allerede etter tre minutter inn i første omgang. Så etter 25 minutter kommer det opp et rødt kort i oppdateringene; Utvisning av keeper #99 Lone Stenmark-Nylænder. Kaptein #47 Hedda Kvaleng Kielland om det røde kortet:

- Vi starter litt dårlig og gjør mye dårlig valg. Lone settes i en dårlig situasjon, og blir nødt til å slå ballen bort med hendene utenfor 16-meteren.

Forsvarsspiller #35 Ragnhild Salterød overtar Lones plass i mål og derfra og ut full tid, har laget fra sør god kontroll på matchen, noe Kielland bekrefter:

- Derifra og ut virker det som vi slår på bryteren og spiller vårt spill selv med en mindre.

Kun minuttet senere kommer Alta med dagens mål for hjemmelaget i Finnmarkshallen, men utligningen står kun i et minutt da #66 Mie Hoem søker Altas nettmasker og sørger for 1-2 på måltavlen.

Legger du til ytteligere to minutter, så gjør Mie det igjen; hun setter ytterligere Stabæks to neste mål bak Altas målvakt Selma Olsen - stillingen 1-4 tre minutter før pause.

2. omgang skjer det følge loggen i Fiks ingen verdens ting; ingen scoringer, ingen bytter(?), no nothing. Vakkert? Hvem vet, skulle gjerne ha vært der.

Fortsatt 1-4 til full tid, men så skal Stabæks jenter pynte ytterligere på resultatet; #67 Kalina Fraser og #39 Frida Kræmer fyller ytterligere målkontoen på overtid! 1-6 og dommer blåser av.

- Kul kamp å være med på! Litt rotete start, og vi blir satt ned til 10spillere etter 20min. Men tar oss godt sammen og spiller bra som et lag! Veldig fin kamp og gøy å putte 6 mål! Utrolig fornøyd med samtlige i troppen, avslutter en happy trener Kvammen Kallevik før avreise fra Finnmarkshallen onsdag ettermiddag.

Cupeventyret fortsetter og vi gratulerer troppen og støtte så mye med avansement!