Helgens høydepunkt!

LØRDAG 16:00 får vi besøk av IK Start i 2. divisjon. Gratis adgang og super stemning på Nadderud stadion, dette blir knall!

Annonse:

🖼️ Seiersmålet ble scoret i 1. omgang mot Arendal

Stabæks 2. lag er på en fin-fin tredje plass på årets 2.divisjonstabell. Foran oss ligger opprykkskandidat IK Start, kun to poeng mer enn våre tretten.

Vant 10-0 i forrige serierunde

 
Fulle av selvtillit reiser sørlendingene nordover til Nadderud på lørdag. Laget har kun et lag foran seg på tabellen; serieleder Klepp. Start har kun et tap på seks kamper; tap i kampen mot Klepp. Men det legger nok ingen demper på iveren på det blide Sørland. Forrige serierunde vant de hele 10-0 over Vestfold-laget Nanset.

Hovedtrener Kvammen Kallevik sier denne uken at laget ser frem til å møte Start til lørdagens oppgjør på Nadderud stadion lørdag 16:00. Han er spent på å se opprykksfavoritten in action og sier at det ligger an til å bli et spennede oppgjør i helgen. I tillegg er det meldt om minimale skyer, 26° og nesten vindstille, så i tillegg til supporterskjerfet - husk solkrem!

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©
Meldt sol og 26° på lørdag

Superlørdag på Nadderud


På lørdag spilles tre hjemmekamper: 11:30 er det U13-kamp: Stabæk - Asker SSK/Gui på Tobbebanen. Litt senere på samme bane (Tobbe) 15:00 er det U17 Regional-kamp: Stabæk - Lyn og en time senere er det avspark for 7. runde i 2. divisjon: Stabæk - Start på stadion. Som nevnt er det gratis inngang, god stemning og spennende motstand. Noe som er tilfellet for alle tre kamper på lørdag!

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©
#32 Selma Lie fra forrige serierunde mot Arendal

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

Annonse fra Obos-ligaen:
Publisert: 30.05.2024
Skrevet av: Kristian Bjerke | Foto: Kristian Bjerke