Vi søker akademitrener!

Har du ambisjoner om å utvikle deg selv som trener? Da kan dette være muligheten du har ventet på!

Annonse:

Stabæk Fotball er kjent for å ha et godt utviklingsmiljø for unge fotballspillere og trenere. Utviklingsarbeidet er sterkt forankret i vårt styre og i vår strategiplan. Vi ønsker å videreføre vår satsning med spillerutvikling og trenerutvikling videre i årene fremover.
 
I Stabæk Fotball er alle lag organisert under ett styre og én administrasjon. Vi består per i dag av fem overordnede avdelinger: A-lag kvinner, A-lag herrer, akademi/utviklingsgrupper jenter, akademi/utviklingsgrupper gutter og en breddeavdeling. Totalt har vi i cirka 1.000 aktive fotballspillere i klubben.

Vi søker etter en innovativ, kreativ og utadvendt person som er dyktig til å kommunisere med folk rundt seg. Du må være strukturert og ha erfaring som fotballtrener.

Foto: Kristian Bjerke 2024 ©

Som trener i Stabæk Fotball så er det mange utviklingsmuligheter, både på jente- og guttesiden. Vi er et sterkt fagmiljø med ulik kompetanse og erfaring og jobber etter tydelige prinsipper og fotballideologi.

Stillingen er 50% og vil inngå i en trenerstab/fagmiljø bestående av flere deltidstrenere, fulltidstrenere, utviklingsansvarlig, toppspillerutvikler og trenerutvikler.

Kvalifikasjoner:

Vi ser først og fremst etter en høyt motivert og utviklingsorientert fotballtrener og helst med erfaring fra arbeid som fotballtrener. Gjerne med trenererfaring fra toppfotballen.

Den vi søker må ønske å arbeide med spillerutvikling primært rundt vårt akademi (U21, U17, U15 & U13), men også drive noe spillerutviklingsarbeid i barnefotballen (7 – 11 år).

Vi leter etter en person som evner å kombinere sterke relasjonelle evner med høye krav og standarder. Du må trives i et ambisiøst og faglig sterkt miljø som stadig er på jakt etter å bli bedre.

I tillegg ønsker vi at:

  • Du er en tydelig kulturbærer som vil lede etter våre verdier og standarder.
  • Du trives med å arbeide i team.
  • Du har en god arbeidsstruktur, er modig og tar grep der det trengs.
  • Dialog og samarbeid er naturlig for deg og at du er trygg i både intern og ekstern kommunikasjon.
  • Du har trenerutdanning: minimum UEFA B-lisens og ønskelig med UEFA spillerutvikler B. Gjerne også bachelor - mastergrad i idrett med fordypning i fotball, evt. annen relevant utdanning.
  • Du brenner for utvikling av mennesker i fotballkontekst, er fagnysgjerrig, samt innehar en sterk forståelse av både spillet og spillerutvikling i fotball.
Foto: Kristian Bjerke 2024 ©

Hovedmål for stillingen

Hovedmålet er å skape en enda større kraft i vår visjon om å være en ledende utviklingsklubb regionalt og nasjonalt. En akademitrener har stort ansvar med å jobbe systematisk med spillerutvikling i jenteavdelingen. Du vil få oppgaven med å planlegge, støtte og følge opp lag / spillere. Her er du limet.

Rollen er både administrativ og praktisk rettet og den vil kreve at du er til stede på feltet og deltar på ulike aktiviteter i klubbens regi.

Du skaper en god utviklingsarena for alle spillere, og tilrettelegger for mestring og utvikling. Det er viktig at du tar ansvar for våre spilleres utvikling.

Arbeid på ettermiddag/kveldstid/helg må regnes med.

Stillingen er en 50%-stilling.

Vi oppfordrer kvinner til å søke.

Lønn etter avtale.

Søknad sendes til [email protected]

Søknadsfrist: senest 1.juli 2024
Ansettelse vil skje fortløpende.

 
Siste nytt om Stabæk Fotball kvinner?
Alltid siste nytt: www.stabakkvinner.no

 

Følger du oss på Instagram?

@stabakkvinner

 
Klikk her for å se vår profil og følg oss
 

 

Komme i kontakt med oss?

ⓘ Klikk her for mer info

 

Annonse fra Obos-ligaen: