Bohinen før HamKam: – Alle skjønner hvor viktig den kampen kan være

Søndag går turen til Hamar i en viktig bortekamp.

Annonse:

– Alle som ser på tabellen skjønner hvor viktig den kampen kan være. Det er vi klare over, men vi er mest opptatt av å forbedre spillet og prestasjonene våre, spesielt offensivt, sier Bohinen før søndagens kamp.

Perlemål og strekk på sjefen

Etter å ha levert to perleavslutninger på hel volley på avslutningstreningen fredag trakk Bohinen seg rolig tilbake med resten av trenerteamet.

– Jeg kjente at vi måtte heve nivået, så jeg scoret to av to før jeg fikk en strekk på siste. Det er akkurat sånn det pleier å være. Så målene sitter og strekken sitter, ler Lars Bohinen etter en humørfylt avslutning på fredagens økt.

De eldste stakk av med seieren mot unggutta i avslutningskonkurransen, etter å ha sett skarpe ut foran mål.

– Jeg håper det sitter på søndag også. For vi har ikke scoret så mye de siste kampene. Det kan komme som resultat av en formasjonsendring, eller at vi har hatt spissene våre ute. Så vi ønsker også flere mål fra andre enn spissene våre, sier Bohinen.

Skal du til Hamar? Alt info om billetter og supporterbusser finner du her

Etter 14 serierunder ligger vi som nummer 11 i Eliteserien, mens HamKam er plassert tre poeng bak oss rett over streken. Bohinen forventer en tight og fysisk kamp på Hamar.

– De er det laget som har mist possesion i Eliteserien, så de er veldig direkte, det er power-fotball og de har masse fysikk. Det må vi matche, og så må vi klare å ha ballen i laget i lengre perioder enn mot Viking, sier Bohinen.

Se intervjuet med Bohinen her:

Annonse fra Obos-ligaen: