Espen Løken Petersen har gått bort

Det er med tungt hjerte vi må informere om at vi har mistet en god kollega.

Annonse:

Sportslig leder for breddeavdelingen i klubben, Espen Løken Petersen, gikk bort natt til søndag etter et brått, men naturlig dødsfall.

Hele klubben tok nyheten med stor sorg og vi vil nå uttrykke støtte til familie og pårørende.

– Vil bli dypt savnet

– Det var med stor sorg vi mottok budskapet om Espens bortgang. Han har vært en nær kollega i over 6 år og en person jeg satt veldig stor pris på. Espen var alltid veldig engasjert i jobben og brant virkelig for det å jobbe med unge fotballspillere. Spesielt var han opptatt av å skape et godt miljø for barna. Både når det gjelder sportslig utvikling og at det skulle være lystbetont å delta på treninger.

– Han var en blid og imøtekommende person som var veldig godt likt av alle. Espen vil bli dypt savnet i Stabækmiljøet. Våre tanker går til hans familie og de nærmeste, sier daglig leder Jon Tunold.

Sørgebånd og ett minutt stillhet

Etter den nedslående nyheten vil det bli en markering under mandagens kamp mot Strømsgodset på Nadderud, samtidig som det planlagte pubteltet utenfor stadion før kamp denne gangen utgår.

Spillerne vil bruke sorte sørgebånd, og det vil avholdes ett minutt stillhet i forkant av kampen for å markere at vi har mistet en kjær kollega.

Vi håper alle støtter opp om denne markeringen, og sender varme tanker til familie og pårørende i denne tunge stunden. 

Hvil i fred, Espen. 

Annonse fra Obos-ligaen: