G16 klare for NM-finale

Vi gratulerer G16-laget som lørdag sikret seg en plass i NM-finalen.

Det er klart etter at gutta gjorde jobben med 4-1-seier borte mot Aalesund på Color Line Stadion lørdag kveld.

– Det var veldig moro! Jeg synes Aalesund starter kampen best, men vi spiller oss inn i det og tar over mer og mer. Så får vi ledermålet og er det beste laget egentlig. Vi er gode med ball og jeg synes gutta også håndterer 2-1-reduseringen veldig bra. En veldig fin kamp, sier trener Henrik Gagnås.

Det gror godt i akademiet og vi mønstret et sterkt mannskap med flere U-landslagsspillere. Enkelte har også allerede fått prøve seg på A-lagstreninger, og Richard Ferrington (2008) har attpåtil fått noen minutter i OBOS-ligaen.

Og med Ferrington og Abel Cedergren på topp luktet det mål av Stabæk-gutta.

Etter at Oskar Oppedal hadde utnyttet en Aafk-tabbe og sendt oss i ledelsen skulle begge spissene også sette navnet sitt på scoringslisten. Ferrington leverte en klasseavslutning ned i lengste hjørnet og sørget for 2-0 før pause.

Etter hvilen var det Cedergren som økte til 3-1 etter at Aalesund hadde redusert. Spissen ble spilt frem av Suleiman Osman Mohamud i feltet og satte ballen tilbake for keeper.

Cedergren økte også til 4-1 på overtid da han løp seg flott fri i feltet.

I finalen venter Halse-Løren som slo Viking 5-4 etter straffekonk.