Gatelaget til topps i Nasjonal Turnering: – Helt rått!

Vi gratulerer Gatelaget med pokalen etter 3-0-seier mot Ranheim i finalen i Nasjonal Turnering i Bodø.

Annonse:

Årets høydepunkt for Gatelagene gikk av stabelen i Bodø torsdag og fredag, og etter en fantastisk turnering var det de blaa som kunne juble.

Det var selvsagt stolte og fornøyde spillere etter seieren:

– Nå er stemninga kjempebra! Det var helt rått. Det har vært mange kamper og noen slitsomme dager, men alt er 100 prosent verdt det når man står igjen med seieren. Vi har hatt en veldig fin opplevelse både i turneringen og med alt rundt, med ribb-tur til Saltstraumen og tur til Kaiservarden, sa Michael etter seieren og tre fine dager i Bodø.

Det ble seier i alle kampene i årets turnering. Først 3/3 i gruppespillet mot Molde, Glimt og Lyn. Deretter ble det seier mot Notodden, Haugesund og til slutt Ranheim.

Også Gatelagssjef Espen Lindmark var en fornøyd mann etter at laget vant 3-0 i finalen.

– Det er et bevis på hvor mye det betyr å stå sammen som et lag og jobbe for hverandre. Hele gjengen står opp og kjemper, det er ingen klaging og selv når vi havner under i kvart- og semifinalen så henter vi det opp igjen. Når vi får 1-0 mot Ranheim i finalen, laget som slo oss i fjor, så får vi et godt grep om det. Det var veldig moro å se, sier Lindmark.

Opplevelser

Gatelaget reiste oppover onsdag og startet turen med en opplevelsesrik dag i nord. 

Det ble RIB-tur til Saltstraumen og en herlig tur til Kaiservarden i midnatssola. Attpåtil en konsert på toppen.

Se bildene fra Bodø:

Annonse fra Obos-ligaen: