Gutta slo tilbake med solid seier på Nadderud

Lørdag tok vi imot Ranheim hjemme på Nadderud og det var en solid kamp av våre gutter.

Hør fra Rasmus Eggen Vinge etter kampen her:

Se høydepunktene fra kampen her:

Vi tok tak i kampen fra start og styrte det meste på hjemmebane. Med Diabate tilbake fra start skulle Ranheim-forsvaret få kjørt seg i første omgang.

Diabate sørget for 1-0 da han kriget frem en feil fra gjestenes keeper og lobbet strøkent inn ledelsen.

Samme mann var først på et innlegg og headet perfekt ned i nærmeste da han økte til 2-0.

Så var det Rasmus Eggen Vinge sin tur. Driblekanten trakk inn i banen og skrudde inn 3-0 i lengste kryss like før pause.

Etter pause gikk Ranheim ut i hundre og satte oss litt under press, men gutta sto imot.

Rossbach hadde blant annet en stor redning da Ranheim fikk en sjanse helt alene på bakre med 20 minutter igjen.

Vi hadde også flere sjanser til å øke, og Thomas Roberts blåste blant annet et skudd i stanga like før slutt.

Men det endte med 3-0 og tre viktige poeng.