Matic-dobbel sikret seier: – Utrolig deilig

Lørdag tok vi imot Sogndal på Nadderud og det ble en etterlengtet seier etter to perler fra Aleksa Matic.

Annonse:

– Helt ærlig så kan jeg ikke huske forrige gang jeg scoret to i samme kamp. Men det var viktig å få en seier og tre poeng og det er utrolig deilig å høre supporterne rope navnet mitt etter kampen nå, sa matchvinneren etter 2-0.

Hør hva Matic hadde å si etter kampen her:

Se høydepunktene her:

Slik startet vi:

Rossbach, Walstad, Øya, Næss, Ekorness, Matic, Christensen, Wendt, Dahlby, Vinge, Diabaté

Benken: Ulla, Skjelvik, Hammy, Olderheim, Bawa, Spiten-Nysæter, Nysveen, Tobiassen, Victorio

Slik var kampen:

Det var vi som tok tak i kampen fra start mot Sogndal, mens gjestene la seg lavere og brukte tid. Vi skapte noen halvsjanser i starten, før det ble farligere og farligere utover omgangen.

Etter 40 minutter dukket Aleksa Matic opp i feltet etter en dødball og hamret ballen opp i krysset. En forløsende scoring, som ble etterfulgt av en sterk avslutning på omgangen.

Sogndal skapte så én stor sjanse etter hvilen, som Sondre Rossbach rettet pent.

Deretter var det vi som skapte. Flere nesten-sjanser og noen Vinge-skudd utenfor var beholdningen før det igjen dukket opp en serber etter dødball.

Matic hadde denne gangen sneket seg fri på bakre og ladet kanonen på volley etter at keeper bokset ut. Den smalt ned i nærmeste hjørne og 2-0.

Etter det kontrollerte vi kampen inn og kunne også scoret flere med litt mer presisjon. Men alt i alt en god opptreden av gutta og en etterlengtet trepoenger.

Levanger borte er neste på onsdag, før det er KFUM hjemme i NM-kvartfinalen på Nadderud neste søndag.