Nusa stjal showet i seksmålsthriller

Antonio Nusa fortsatte der han slapp mot Bodø/Glimt og scoret to i en ellevill fotballkamp i Stavanger.

Slik var kampen:

15 min. Dødball Viking. Innsvinger fra venstre. Ballen suser i metallet bak Sandberg.

22 min. Edvardsen snapper ballen inne på Vikings banehalvdel og setter på turboen. Han får gå og gå, mot Vikings sekstenmeter, uten at noen stopper ham. Til slutt lader han kanonen og fyrer løs i retning Viking-målet. Ballen havner et par meter til side for Austbøs høyre stolpe.

26 min. 0-1. Antonio Nusa gjør det igjen for Stabæk. Perlescoringen sist blir fulgt opp av en ny frekk scoring i Stavanger. De Blaa kjører en overgang og ballen havner til slutt hos 16-åringen som klemmer til på direkten. Ballen går via stolpen og inn.

30 min. 1-1. Ballen treffer hånda til Moe, og dommeren peker på straffemerket. Berisha utligner for hjemmelaget.

38 min. Nusa setter fart. Sebulonsen må ty til ulovlige midler for å stoppe unggutten. Korrekt gult kort.

48 min. Berisha er gjennom og setter sitt andre mål for kvelden.

56 min. Ny stor sjanse for Berisha. Headingen stryker utenfor.

61 min. Stabæk gjør et dobbeltbytte og stormer i angrep. Innbytter Herman Geelmuyden krangler ballen i mål etter få sekunder på banen.

67 min. 2-3. Vi må gni oss i øynene. Antonio Nusa setter inn sitt andre mål for kvelden og Stabæks tredje. Iskald avslutning fra 16-åringen. Herreminhatt, for en kamp unggutten leverer!

75 min. Nytt livsfarlig innlegg signert Sturla Ottesen mellom forsvar og keeper. Panikk i Viking-forsvaret og det er nummeret før Edvardsen putter der.

83 min. 3-3. For en kamp vi får servert i oljebyen. Yann-Erik de Lanlay setter inn utligningen for hjemmelaget.

86 min. Nå skjer det mye begge veier. Azemi tester Austbø, som må gi til corner. Meget bra forsøk fra spissen.