Poengdeling mot Surnadal for andrelaget

To skudd i tverrliggeren, straffe uten uttelling og annulert scoring – det ble kun poengdeling mot Surnadal for vårt unge andrelag.

Kjos

Laget gikk inn i hjemmeoppgjøret mot Surnadal med 3-0-seieren mot LSK 2 friskt i minnet fra forrige runde. Oskar Dæhli Oppedal (1) og Abel Cedergren (2) scoret målene for de blaa i seieren borte mot de gulkledde. I dagens kamp fikk Cedergren hvile fra start, men gledelig for mange blaa supportere var det å se Spiten-Nysæter igjen ta på seg fotballskoene etter et lengre skadeavbrudd.

Det ble forøvrig ikke mange minuttene på banen for Spiten. Tidlig i førsteomgangen var han på ute på sidelinjen for hjelp fra fysio, og etter 36 minutter ble han byttet av. Inn kom en annen målfarlig blaa spiller: Abel Cedergren.

Vi viste oss fram foran målet til Surnadal tilnærmet gjennom hele kampen, og det var smått utrolig at vi ikke tok ledelsen tidlig i kampen. Brage Tobiassen var svært nære da han gikk for en avslutning fra ca. 7 meter. Ballen gikk i tverrliggeren og over. Få minutter senere var det Spiten-Nysæter som fyrte av fra 14 meter, men sisteskansen til Surnadal fikk klarert skuddforsøket. Linberg prøvde seg også fra innenfor 16-meteren, men igjen fikk målvakt Snekvik hos Surnadal en hånd på ballen.

Det skulle også bli enda et skudd i tverrliggeren for de blaa. Oppedal fyrte av fra venstresiden, et skudd som gikk i metallet og over målet til Surnadal.

Gjestene slet med tempoet og teknikken fra våre unge spillere, og da Oppedal forserte nedover venstresiden rett før pause ble det en sen takling fra en Surnadal-spiller, akkurat innenfor 16-meteren til de hvitkledde. Dermed var det duket for straffespark, men igjen skulle Snekvik levere mot oss på skuddet fra Brage Tobiassen, og reddet straffen som ble slått hardt og lavt nede til venstre. Han måtte gi retur, men han fikk slått vekk den løse ballen før Brage rakk fram til den løse ballen. Det var egentlig en veldig godt plassert straffe fra Tobiasssen, men gjestenes keeper leverte fra øverste hylle i dagens oppgjør.

Lagene gikk til pause på stillingen 0-0. Stabæk 2 dominerte banespillet i førsteomgangen, men en veldig god sisteskanse hos gjestene hindret en fortjent, blaa ledelse.

Vi satte listen rett ut fra avspark andreomgangen. Ferrington forserte ned venstresiden, og la inn til Abel Cedergren som ventet ved straffemerket. Han fyrte av på direkten et lavt skudd, men igjen var Snekvik dessverre på rett sted for gjestene og fikk reddet skuddet.

På en ny, blaa overgang skulle sisteskansen til gjestene ødelegge for oss. Osman tredde ut til venstre hvor Ferrington var alene. Sistnevnte så åpningen ved nærmeste stolpe og sendte ballen dit, men Snekvik fikk en hånd på ballen.

Ferrington kom alene med Snekvik da vi bikket 75 minutter, men forsøket på å dra seg forbi superkeeperen til Surnadal endte med en dragning som ble akkurat litt for lang slik at ballen forsvant ut over kortsiden og femmeter til gjestene.

Seks minutter på overtid fikk vi ballen i mål, men headingen fra Cedergren var dessverre etter en offside.

Mål ble det ikke, og dermed endte oppgjøret med et 0-0-resultat og poengdeling.

Vi skapte et hav av muligheter til scoring mot Surnadal, men enten så var det en hvitkledd som blokkerte, eller så var det sisteskansen Snekvik som stod i veien. Vi var flinke til å trille ball selv i trange rom innenfor gjestenes 16-meter, men det var smått utrolig at målene uteble. Det hadde ikke vært ufortjent om vi stakk av med alle poengene, men denne gangen var vi uheldige med kun uavgjort i poengfangsten.