Riise før Sogndal hjemme: – Gutta er offensive!

Vi tok en prat med hovedtrener Bjørn Helge Riise før han leder laget på Nadderud for første gang.

Annonse:

– Vi tar med oss mye positivt fra Egersund i flere faser av spillet. Og så har vi sett på noen ting som må ryddes opp i. Og det er i begge boksene. Men gutta er offensive og har trent bra i dag inn mot kamp, sier Riise.

BILLETTER FINNER DU HER

Han har kun har hatt to dager på seg på feltet før både Egersund-kampen og nå Sogndal-kampen.

– Vi kommer ikke unna at uansett hvilke prinsipper og hva vi prøver å få til nå, så må gutta stå frem, takle presset og få ut det vi vil gjøre på banen, sier Riise.

Han hadde en kort periode i Sogndal på tampen av spillerkarrieren, før han kom til oss i utviklingsavdelingen. Til tross for Sogndals svake form tror han gjestene kommer med intensitet og krigervilje.

– Det du får der er et lag som klinker til. De er hardtarbeidende og gir seg aldri. Så det må vi matche. Og så skal vi spille vårt spill og utnytte andre aspekter, sier Riise.

Han har brukt mye tid før, under og etter øktene til å snakke og diskutere med spillere.

– Det er både taktisk og personlig. Det går på detaljer i spillsituasjoner og så handler det om at de må være offensive og ikke være redde for å gjøre feil. Jeg har vært i den situasjonen som spiller selv og sitter med en ide om hvilke tanker spillerne har. Og det må vi bruke til noe godt, sier Riise.

Vi håper å se så mange blaa som mulig på tribunen på lørdag. 

Kampstart 16.00. Pubtelt fra 14.00. Vel møtt!

 

Annonse fra Obos-ligaen: