Skjelvik klar for comeback: – Begynner å krible

Endelig er OBOS-ligaen tilbake! Lørdag spilles det omsider om poeng igjen når vi reiser til Raufoss.

Annonse:

Og når OBOS-ligaen sparkes igang igjen kan vi få se nærmere på to nykommere. 

PS: Stabæk Support har satt opp busser til kampen, mer informasjon her!

En av dem har dog vært her før. Jørgen Skjelvik gleder seg stort til sin re-debut som Stabæk-spiller.

32-åringen har nylig blitt far og vil slå seg til ro på hjemlige trakter. Etter tre treningsuker på Nadderud blir det godt med kamp igjen.

– Livet er bra. Det er en ny sjef i huset hjemme, så det er litt andre premisser der. Men det er veldig hyggelig og jeg har en kone som tar vare på både meg og barnet, så det jeg har fått sove godt.

Når seriespillet nærmer seg igjen innrømmer Skjelvik at det begynner å krible litt. Formen og relasjonene sitter også bedre og bedre.

– Jeg føler det begynner å komme seg nå og kroppen begynner å bli bra. Jeg har blitt kjent med Bob og laget. Det har vært høyt tempo de første ukene og det er mange kvikke , unge gutter her og god spirit i gruppa, fortsetter Skjelvik.

Se intervjuet med Skjelvik her:

Det har vært mange målrike oppgjør så langt i sesongen. Men med Skjelvik og Hoven inn har vi fått to defensive forsterkninger på plass i løpet av sommeren.

– Forhåpentligvis vil det hjelpe med litt rutine og kynisme bak der, men det er flere en bare oss som skal forsvare. Vi skal hvert fall gjøre vår jobb med å hjelpe laget til å holde nullen oftere, sier Skjelvik.

Annonse fra Obos-ligaen: