Spiten-Nysæter med hattrick da G17 knuste Vålerenga

Det ble en fin torsdag for G17-gutta i nasjonal liga.

Slik var kampen:

Det starter jevnt, men det er Stabæk som går opp i ledelsen på en nydelig kontring. VIF utlikner umiddelbart og det står 1-1 til pause.

Det var lett å se at dette var et lokalderby som betydde mye for guttene på matta og det var lite finspill fra begge lag i første omgang.

Hovedtrener Bjørn Helge Riise og resten av trenerteamet må ha gjort noe riktig i pausen for i andre omgang er det kun ett lag på banen.

Stabæk kjører over VIF i alle spillets faser og scorer hele fem mål i andre omgang, før VIF får ett trøstemål helt på slutten av kampen.

SEKS-TO, SEKS-TO

Dermed blir det symbolske 6-2 seier til Stabæk. Spesielt kontringsspillet viste Stabæk høy klasse. Denne seieren gjør at G17 klatrer opp til andreplass, med lik poengsum som lederen.

Det blir en spennende avslutning på sesongen og et håp om å kvalifisere seg til Nordisk mesterskap.