Stabæk 2-kampen ble avgjort i åpningsminuttene

Det var et meget ungt Stabæk 2-lag som skulle kjempe mot Fana på Nadderud stadion søndag. Og oppgaven ble ikke enklere da Fana ledet med tre mål etter det første kvarteret.

Første målet kom etter en crosser fra høyresiden til Stabæk hvor Fosse-Iversen nådde Engen som kom på løp på baksiden av motsatt back. Ulla rakk akkurat ikke fram på blokkeringen og Engen satte dermed inn kampens første mål etter bare fem minutter.

Og da kampen nærmet seg 11 minutter skulle det komme enda en scoring til gjestene, denne gangen på kontring. Fra en corner til Stabæk 2 gikk det svært fort ned de blaas venstre side. Grønhaug fosset framover og fikk lagt inn til Fosse-Iversen på 16-meteren. Sistnevnte brukte ett touch til å dempe ballen, før han fyrte av på halvvolley. Skuddet strøk innsiden av stolperoten.

Og det skulle bli verre for våre unge rekrutter. 16 minutter og ny crosser fra Stabæks høyreside. Martinsen fikk slått over til Engen som lurte bak Ekorness. Engen headet ned til Sindre Lie, som vendte opp og trillet ballen ut til Anders Njøs. Sistnevnte fyrte av fra 18 meter, et skudd som gikk via motsatt stolpe og i mål. Brutal start for rekruttlaget vårt.

Herfra og ut ble det en vanskelig oppgave for de blaa, men flere scoringer ble det ikke før godt inn i andreomgangen. Fana la på til 0-4 etter 74 minutter. Bendik Engen slo en crosser til Tim Nilsen innenfor 16-meteren, og sistnevnte stanget ballen i mål.

Stabæk 2 fikk et "trøstemål" etter 86 minutter på en straffe. Philip Conradi Schie stilte seg opp ved straffemerket, og plasserte ballen kontrollert til høyre i mål. Stabæk fulgte opp med en ny, god mulighet da Schie fyrte av fra 20 meter, men skuddet ble klarert til corner.

Det ble ingen flere mål i kampen og kampen endte med et 1-4-tap for Stabæk 2.