Uavgjort borte mot Tiller for andrelaget

Tiller ledet tidlig med to mål, men vårt unge andrelag hentet likevel inn ledelsen og tok et viktig poeng i borteoppgjøret.

Knox

Vertene tok ledelsen tidlig i oppgjøret. Etter syv minutter skulle Kristoffer Mørkved score kampens første mål. Og etter elleve minutter doblet Tiller ledelsen da Eskil Forren-Vik satte ballen i mål bak Gunnerød. Man fryktet at det kunne bli verre, men vårt andrelag ville det annerledes.

Redusering

I kampens 19. minutt skulle Trym Jetne gi en gavepakke til oss. Innenfor egen 16-meter vendte han opp og slo en pasning i retning mot egen målvakt. Szabolcs Buki var på rett sted til rett tid og skled inn tilbakespillet i mål. I duellen med Tillers målvakt ble han dessverre skadet i kneet og måtte byttes av.

Utligning

Godt inn i andreomgangen åpnet kampen seg, og Stabæk 2 presset på for utligning. I det 76. minutt fikk vi frispark på venstre side, godt inne på banehalvdelen til Tiller. Oskar Dæhli Oppedal skrudde frisparket mot bakre stolpe. Ballen gikk via Edvard Varvin-Kvamme før den nådde Brage Tobiassen ved bakre stolpe. Sistnevnte brystet inn utligningsmålet! Fra en brutal start hadde vårt unge andrelag snudd 0-2 til 2-2!

Det ble ikke flere mål, men andrelaget tar med et viktig poeng etter uavgjort mot Tiller. De går inn i en liten ferie nå med en 5. plass i Norsk Tipping-Ligaen avd. 4 (3. divisjon).