Uavgjort etter overtidsdrama i Sandefjord: – Ingen som skjønner VAR

På stillingen 0-0 i Sandefjord satte hjemmelaget tilsynelatende ballen i eget nett. Men seieren måtte vi se langt etter da VAR grep inn og dommeren dømte offside.

Annonse:

– Dommeren mener vel at en av våre spillere hindrer en Sandefjord-spiller i å klarere, men han er jo ikke i nærheten av ballen. Jeg vet ikke. Det er ingen som skjønner VAR, sa Nicolai Næss like etter kampslutt.

– Det var litt som forrige kamp. I første omgang føler jeg vi dominerer, men vi kan nok skape enda mer i boksen deres. Vi mister litt momentum og gir fra oss kampen i andre omgang. Det er surt, for vi skulle hatt tre poeng i dag.

Se høydepunktene fra kampen her:

Videoen er ikke tilgjengelig.

Slik var kampen:

Vi hadde mest ball fra start og kom til en god sjanse ved Bakenga allerede etter få minutter. Dessverre gikk ballen over mål, og det ville seg ikke helt for oss inne i sekstenmeteren de første 45. Etter en drøy halvtime fikk vi straffespark da Walstad gikk i bakken, men skuddet fra Bakenga endte utenfor. 

Vi fortsatte å styre spillet på Release Arena, men måtte gå til pause med 0-0.

Etter pause var det jevnspilt og begge lag skapte noen halvsjanser. Vi satte inn en sluttspurt og etter flere dødballer jublet vi da ballen gikk i nettet på overtid.

Men dommeren var oppe med flagget. Etter en VAR-sjekk konkluderte han med offside, og like etter blåste han av på 0-0.

Dermed endte det med ett poeng. Neste uke møter vi Viking på Nadderud, billetter finner dere her!

Slik startet vi mot Sandefjord:

STB_1x1_lagoppstilling 12.55.23.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: